Matrassen - Tongers slaapcomfort

32
Ga naar de inhoud

Matrassen

Beste matrassen kopen, 
eenvoudig bij Tongers slaapcomfort
De beste matrassen kopen van alle topmerken. 
Het belang van een goed matras wordt helaas nog altijd onderschat. Veel mensen zien het vaak nog als een investering die zonde is van het geld. De keuze voor de beste matrassen op je bed of boxspring kunnen een wereld van verschil maken. Met een goed matras start je je dag uitgerust, je hebt minder hoofd- en rugpijn en de kwaliteit van je slaap is vele malen beter. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar bijvoorbeeld matras 140x200 of matras 160x200 en afhankelijk van wat je wensen zijn en hoe je lichaamsbouw is, maak je een weloverwogen keuze. Het is belangrijk om je eerst goed te informeren welke materialen er zijn en een goede vergelijking te maken tussen de matrassen onderling. Tongers slaapcomfort helpt je graag bij het vinden van de beste matrassen passend bij je wensen. 
Het beste matras kopen
Het beste matras kopen doe je niet zomaar. Hiervoor dien je vooraf te weten of je een hard of zacht matras wilt. Hier zit namelijk een groot verschil in. Zachtere matrassen vaak voor mensen tot 65 kg. Medium matrassen voor mensen tot 80 kg en Firm matrassen voor mensen met een gewicht boven de 80 kg. Naast de hardheid zijn ook lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken en persoonlijke voorkeuren van belang. Wil je het beste matras kopen? Laat je dan inspireren in onze winkel. Bekijk alle modellen en de mogelijkheden of je nu houdt van een soepel- of een stevig matras, bij Tongers slaapcomfort vind je altijd het beste matras.

Een boxspring matras kopen
Een boxspring matras is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Een veelvoorkomende tweepersoons maat is matras 180x200. Luxebedden.nl is de specialist in de verschillende soorten en maten matrassen. Bekijk eens op uw gemak ons assortiment; koudschuim matrassen, pocketveermatrassen, bonellveermatrassen en latex matrassen. Een veelgebruikt matras op een elektrisch verstelbare bodem zijn koudschuim matrassen, pocketveer- of traagschuim matrassen. Dit type boxspring matras geeft de perfecte ondersteuning, ventilatie en vochtregulatie zodat je iedere dag weer uitgerust en fris opstaat. Het meest verkochte model op de vlakke bedbodem is eveneens het pocketvering matras. Dit model boxspring matras is opgebouwd uit vele kleine stalen veren die verpakt zijn in losse zakjes. Deze veertjes bewegen onafhankelijk van elkaar en vormen zich makkelijk naar je lichaam. Heb je een matras gevonden dat het beste bij je past? Wij dragen de zorg dat het door jou bestelde product zo snel mogelijk geleverd en bij je thuis bezorgd wordt.  
Terug naar de inhoud