Bedtextiel - Tongers slaapcomfort

32
Ga naar de inhoud

Bedtextiel


Geef uw slaapkamer de finishing touch met het bedtextiel van Tongers slaapcomfort. 
Trendy kleuren en de mooiste motieven van verschillende topmerken: elke smaak komt tot zijn recht, een ruime en aansprekende collectie bedtextiel.

Bedtextiel kopen?

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook een kussen en dekbed dragen bij aan een goede nachtrust. Het Tongers slaapcomfort beddengoed assortiment bevat naast dekbedden en kussens ook dekbedovertrekken, spreien, sierkussens, hoeslakens en moltons.

Bedtextiel is gemaakt vanhoogwaardige materialen die zorgen voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Omdat voorkeuren en smaken verschillen, heeft Tongers slaapcomfort beddengoed dat iedereen comfort biedt. Kussens en dekbedden van zowel dons als synthetische materialen, en dekbedovertrekken, spreien, sierkussens, hoeslakens en moltons in actuele kleuren en dessins.

Bedtextiel dat perfect bij jou past

De manier waarop een bed is opgemaakt bepaalt de sfeer van de slaapkamer.  Hiermee kan de sfeer en de kleur van het bed aangevuld worden. Laat je adviseren door één van onze slaapadviseurs en vind het bedtextiel dat perfect bij jou past. Kom zeker eens langs.
Terug naar de inhoud