Tongers slaapcomfort velda beka bedden vind in DeKern handellimburg

Bedden - Tongers slaapcomfort

32
Ga naar de inhoud

Bedden

Velda Physio 3C Boxspring

Tijdloos Velda hoofdbord
Vlakke boxspring met 100% pocketverenkern
7-zone Physiospring pocketveren matras
Luxe HD50-schuim topper (optioneel: Traagschuim of Pulse latex)
Keuze uit verschillende stoffen en kleuren
Subliem slaapcomfort. Dat is waar Velda Boxsprings om bekend staan. De op en top luxe vlakke Velda Physio Boxspring (niet verstelbaar) maakt dit meer dan waar. Met deze boxspring kies je voor hoogstaande kwaliteit in combinatie met een tijdloos, strak design in de slaapkamer. De Velda Physio Boxspring kent vele variaties in stoffen. Hierdoor komt de Velda Physio 3C volledig tot zijn recht in iedere slaapkamer. De Velda Physio 3C zorgt voor uiterste kwaliteit in je slaapkamer en nachtrust.

Je maakt je eigen Velda Physio 3C Boxspring nog persoonlijker door deze geheel zelf samen te stellen. Maak naast het hoofdbord bijvoorbeeld een keuze uit de gewenste maat, stof, kleur en comfortklasse.

Naast de boxspring zijn er ook diverse mogelijkheden voor bijpassende nachtkastjes en of een voetenbank. Tevens is de Velda Physio verkrijgbaar in een elektrische variant.

Beka® staat sinds 1935 voor kwalitatief slaapcomfort

Beka® is een unieke collectie waar stijl en rust elkaar vinden. Uitgekiende technologie en een elegante afwerking zorgen voor een diepe en herstellende slaap, waarin de drukke dag zo van je afglijdt.

Sereen, hedendaags en vrouwelijk met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dezelfde zachtheid ligt ook aan de basis van onze producten: we selecteren uitsluitend stoffen die prettig aanvoelen, en kiezen voor een comfortabele ondersteuning.

Verlang naar je bed
Beka, dat is ongeëvenaard slaapcomfort, ontstaan uit doorgedreven onderzoek en tachtig jaar ervaring in innoveren.

Pure eenvoud
Beka staat voor eenvoud. Een verfijnd gevoel voor esthetiek en uitgepuurde producten onderstrepen het vrouwelijke karakter van het merk. De drie katjes symboliseren de warme en emotionele uitstraling. De kat van Beka is betrouwbaar, sierlijk en ze houdt van gezelschap. Ze symboliseert rust én ontspanning. Zacht én zelfbewust.

Kwaliteit en vakmanschap
Vakmanschap, uitgekiende technologie en materialen zorgen samen met een elegante vormgeving voor topkwaliteit in matrassen en bedbodems. Net voor je gaat slapen, zorgt die topkwaliteit voor de juiste ontspanning zodat de drukte van de dag zo van je afglijdt en je ongestoord naar je bed kan verlangen. Elke nacht opnieuw.

Rijke traditie in slaapcultuur
Al sinds 1935 creëert Beka kwaliteit in slaapcomfort. Dat is tachtig jaar waarin we bouwden aan onze knowhow in slaapcultuur. Drie generaties ervaring in design, innovatie en kwaliteitsverbetering. Kiezen voor Beka is een bewuste keuze voor ergonomisch comfort waarin traditie en innovatie perfect samengaan. Omdat u een deugddoende nachtrust verdient. Geniet ervan.

Terug naar de inhoud